ureaplasma

Tisztelt Doktor Úr! 2014. december óta vannak panaszaim (húgycső égés, gyakori vizelés, nehézkes vizelés, végbélfájdalom, hasi fájdalom) . Több urológusnál is megfordultam, rengeteg antibiotikumon vagyok túl, sajnos az évek alatt egyre enyhébb depressziómat erősítették fel a gyógyszerek. Kiderült 1 hónapja, hogy ureaplasma baktérium fertőzés. Célzott kezelésként az avelox nevű antibiotikumot kaptam, 3 napig tudtam szedni, ugyanis depressziós tüneteim felerősödtek. A kérdésem az lenne, létezik-e olyan antibiotikum, mely "bátran" szedhető depresszió mellett (Rivotrilt és Yarocent szedek rá) .Nagyon szeretnék meggyógyulni mindegyikből, kellemetlenek a mindennapjaim, és ahogy az egyik enyhülne, sajnos felerősödik a másik. Előre is köszönöm válaszát. Tisztelettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza depresszió témában

A legtöbb antibiotikum nincs hatással a depresszióra, azok bátran szedhetőek. A depresszió felerősödését szerintem inkább az alapbetegség tüneteinek erősödése és a kiújulástól való félelem okozhatja.

Kérdés: 2015. szeptember 05., 18:00; Megválaszolva: 2015. szeptember 06., 12:40
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Megduzzadt herezacskó
Kérdésem:Hólyag tumor vagy a vese...
Sugárterhelés - hólyaggyulladás
Véres váladék a vizeletben?
Heresorvadással Covid oltás