vasectomia beavatkozáskor megfertőzték a fiamat

Tisztelt Uram, a 34 éves fiamnak június 4-én volt vasectomia műtéte. (Külföldön él.) Már van két gyönyörű gyermeke, így akarták megoldani a fogamzásgátlást a feleségével. Sajnos a rutinműtét rosszul sült e, ugyanis befertőzték a fiamat streptococcussal.Belázasodott, rosszul volt, 2, vagy 3 napot volt kórházban, infulziót kapott, és hazaengedték. (Megjegyzem jó biztosítása van.) Szájon át szed antibiotikumot, a nyílt sebet saját magának kell kötöznie. De annyira tarthatatlan az állapot, hogy kért újabb időpontot, és ma készül visszamenni a kórházba kontrolra, mert még mindig rossz a közérzete, étvágytalan már ugyan láztalan, de fájdalmai vannak. Szivárog valami a sebből. Kétségbe vagyunk esve, kérem szíveskedjék véleményt mondani, tanácsot adni. Hogy lehet ilyen esetben hatékonyan segíteni a betegen? Mire kell figyelni? Tisztelettel és köszönettel.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza Vasectomia témában

Természetesen látatlanban sokat segíteni nem tudok. Javaslom, hogy mindenképpen menjen vissza kontrollvizsgálatra az operáló orvoshoz.

Kérdés: 2015. június 23., 19:10; Megválaszolva: 2015. június 23., 19:50
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Herevezeték elkötés
Kedves Doktor úr! Négy gyermek születése után, 2002- ben választottuk ezt a férfi fogamzásgátlóü móüdszert. A feleségem tavaly elhagyott, mind...
Vasectomia
Üdvözletem. Olyan kérdéssel fordulnék önökhöz hogy szeretném megtudni hogy vasectomia-t szeretnék és szeretném a konkrét intézési módját...
Térítésmentesség
Üdvözlöm Vasectomiát szeretnék elvégeztetni / más megbízható megoldás nem lévén. Három egészséges gyermek után egy megszakadt terhsség, majd...
Lágyéksérv utáni herefájdalom