Torsio testis?

Kedves Doktor Úr! Két évvel ezelőtt volt egy herecsavarodásom (jobb here) , amit egy urológus szakorvos idejében észrevett és visszatekert. Műtétre nem került sor, de azóta a jobb lábam belső felén, illetve a talpam közepén néha enyhe szúró fájdalmat érzek, amikor megterhelő dolgot végzek. Ennek mi lehet az oka? Véglegesen károsodott a jobb herém? A másik kérdésem pedig az volna, hogy jelenleg a bal herém "tetején" érzek egy pici kitüremkedést. Ha cysta, amit kitapintottam aggodalomra adhat okot? Remélem nem csavarodott ki a bal herém is, mert eléggé elszomorítana. Fájdalmat nem érzek, csak ha pici erőhatás éri. A legfontosabb kérdésem tehát: Létezik fájdalom nélküli herecsavarodás, vagy mindig fájdalommal jár?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza Cysta témában

1. Ezek nem a korábbi heretorzióval kapcsolatos panaszok.

2. Fájdalom nélküli herecsavarodás nincs. A mellékherecysta ártalmatlan jelenség.

Kérdés: 2015. március 29., 13:54; Megválaszolva: 2015. március 29., 23:23
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Gyakori vizelés