• Potenciazavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T. Doktor Úr! Nem tudom, jó helyre címeztem-e levelem, a kérdésem az lenne, hogy ebben a korban (65) már természetes-e, hogy bár imádom és kívánom a nálam 20 évvel fiatalabb párom, előfordul, hogy menet közben nem tudom végig csinálni, és lelankadok. Persze egy-két nap kihagyás után újra működök, de lehet-e tenni az ügy érdekében, mivel gyakran megesik, hogy csak úgy napszaktól függetlenül "egymásnak esünk", ne kelljen azon stresszelnem, hogy végig tudom-e csinálni? Gondolom, ezt az egészet a korból eredő hormonhiány okozza.....? Szeretnénk, ha még sok éven keresztül működne a szervezetem, viszont nem igazán hiszek az e-mailben, és egyéb fórumokon reklámozott "lenyugvó napok erejében", inkább választom a szakértőt. Köszönettel.:

        Dr. Papos István válasza a potenciazavar témában

        Nem feltétlenül kell elfogadni az ilyen panaszokat, habár ebben a korban gyakran előfordul. Vannak gyógyszerek, melyek panaszán tudnak segíteni, ehhez urológiai szakrendelésen kell jelentkeznie vizsgálatra.


        Kérdés: 2015. február 25., 14:38; Megválaszolva: 2015. február 25., 21:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Péniszemen makk alatt hólyagszerű pattanasok alakultak ki mi Lehett ez?
        Üdv! Tegnap este kezdtem el érezni hogy a jobb oldali herem nagyon erzekeny es erintesre faj, az alhasomban is erzem picit azon a részen. Utana olvastam a neten de inkabb csak megijedtem, van arra is lehetőség hogy semmi komoly csak valami utes erhette...