Proszatarák

Kedves Doktor Úr! A férjemet 2015.01.20-án megműtötték prosztata daganatra mely rossz indulatú eredményt képez Dg.: Adeonocarcinoma prosztata jelei a bal lebenyben./81403/ hyperplasia-t mutató jobb lebeny/72440/ Vélemény: Prosztata tűbiopszia: Adenocarcinoma prostatae (Gleason: 4+3=7) ikroszkóposan a bal jelzésű prostata biopsziás minta legalább70%át atypusos, helyenként acinaris tipusú mirigyproliferatio foglalja kiterjedten egyértelmű invasiv növekedési mintázattal a mirígyek helyenként összefolyó, torzult mirígycsoportokat képeznek. Immunmorfologiai vizsgálattal akóros mirígyeknek megfelelően emelkedett. AMACR enzimszint mutatható ki PSAP pozitivitás mellett. Az ERG az érintett mirígyekben negatív. A p63 basilissejtréteg a laesionalis területeken egyöntetűen negatív. A PSA vizsgálat folyamatban. a műtét óta állandóan hidegrázása, hőhullám, száj szárasság, és 4.keresztes a vizelete van, meddig tarthat ez az állapot? Köszönettel.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza Prosztata témában

A prosztata biopszia utáni húgyúti fertőzés magyarázhatja a panaszokat, mindenképpen a kezelőorvosnál jelentkezzen kontroll vizsgálatra.

Kérdés: 2015. február 22., 16:39; Megválaszolva: 2015. február 22., 18:33
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Gyakori vizelés