Herefájdalom gyakori vizeléssel 2

Kedves Doktor Úr! Köszönöm válaszát, de nem jutottam előrébb mert a kérdéseimre nem válaszolt. Azt írja prosztata gyulladás is lehet. S az a vérből vagy még inkább a vizeletből nem derülne ki? Arra nem kell gyógyszer, elég várni? És a legfontosabb kérdésem az előző levélből: Vizelet vizsgálaton, gombát, baktériumot, vírust ki tudják mutatni? Ha voltam vizeletvizsgálaton és az jó lett akkor azt jelenti tuti nincs fertőzésem? Vagy ezt külön be kell jelölni és ilyet lehet nem csináltatott az Urológusom? (egy nap alatt megvolt az eredmény, tehát tenyésztés talán nem volt, de nem értek hozzá) . Mert ettől nyugodnék meg, ha tudnám, hogy tényleg nincs semmi. A legmegdöbbentőbb hogy semmit nem kell szednem. Mivel nem ismer mondanám, hogy tényleg antihipohonder vagyok 2 évente lát az orvosom, tüdőgyulladást is (sajnos) doki nélkül lábon hordok ki. Mert hülye vagyok. Köszönettel István

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza Prosztata témában

A prosztatagyulladás megerősítése vagy kizárása urológiai feladat, természetesen kezelni kell.

A vizeletvizsgálat az esetleges kórokozókat képes kimutatni, de a negatív eredmény nem zárja ki gyulladás jelenlétét.

Javaslom, hogy kérje szakorvos segítségét és ne " lábon hordja ki" a betegséget.

Kérdés: 2015. január 28., 13:17; Megválaszolva: 2015. január 30., 05:52
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Jobb oldali hasi és derék fájdalom
együttlét?!
Enyhe mellékhere gyulladás?
Mi okozhat sérv jellegű tünetet?
Holyag fajdalma