csomó a péniszben

Tisztelt Urológus! tavaly április környékén a párommal volt egy nagyon heves aktusunk, a péniszem egyszer kicsúszott de a hirtelen visszahelyezésnél csontba ütközött, és megsérült. Vártam vele 2-3hetet, hátha csak ideiglenes a fájdalom és hamar elmúlik. Akkor még nem is volt vészes. Mivel nem múlt a fájdalom, elmentem urológushoz, aki azt mondta ezzel csak várni kell 1-2hónapot, majd elmúlik, ő nem tud vele sajnos semmit tenni, örüljek hogy nem tört el. mivel közvetlen a makk rész alatt alul van egy csomó, ami befolyásolja a vizelésem, az orgazmusom, természetesen magát az aktusom is, mostanában egyre nagyobb fájdalommal kísérve, kétségbeesetten fordulok Önhöz. A csomó néha ott van lankadt állapotban néha nincs. De merevedést követően azonnal. Kérem mihamarabbi válaszát Üdvözlettel Norbert

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza pénisz témában

A csomó valószínűleg a sérülés következmênye. Valóban a pihentetésen kívül sok mindent tenni nem lehet. Amennyiben tartósan panaszt okoz, urológián jelentkezzen.

Kérdés: 2015. január 27., 14:55; Megválaszolva: 2015. január 30., 05:54
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Jobb oldali hasi és derék fájdalom
Medencefenék izmok vizsgálata...
Szép napot kívánok! Az lenne a kérdésem hogy milyen szakorvoshoz forduljak hogy ha szeretném kideríteni hogy a medencefenék izmaim vagy - lehet...
együttlét?!
Enyhe mellékhere gyulladás?
Mi okozhat sérv jellegű tünetet?