jóindulatu prosztatanagyobbodás

A gentos nyelv alatti tabletta szedésekor egy-egy kura között mennyi időnek kell eltelnie, hogy az hatásos legyen.Gyónövények teája fokozza a tabletta hatásfokát.Köszönöm szépen válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza prosztata témában

Nem kell szünetet tartani. Amennyiben nem hatásos, akkor urológushoz forduljon megfelelő gyógyszeres kezelésért.

Kérdés: 2015. január 07., 15:14; Megválaszolva: 2015. január 07., 22:31
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Jobb oldali hasi és derék fájdalom
Medencefenék izmok vizsgálata...
Szép napot kívánok! Az lenne a kérdésem hogy milyen szakorvoshoz forduljak hogy ha szeretném kideríteni hogy a medencefenék izmaim vagy - lehet...
együttlét?!
Enyhe mellékhere gyulladás?
Mi okozhat sérv jellegű tünetet?