Krónikus prostatitis?

Üdvözlöm doktor úr! Gyakori vizelési inger, hasi fájdalom, nemi vágy csökkenése stb... tünetek miatt magán urológushoz fordultam. Krónikus prostatitist diagnosztizált nálam. Voltam ultrahangon, vér - vizelet vizsgálaton. Az eredményben 3 minimális eltérés volt. Fehérvérsejt számban 10.00 helyett 11, 20 Se GGT: 57 Absz. lymphocyta száma 4, 01 A kúrát Levoxa 500-al kezdtem. 2 x 10 napig (napi 1) + ProstamolUno Ezután 2-3 hétig tünetmentes voltam. Pár hét után viszont visszatértek a tünetek. Ezután ZINNAT 500-at kaptam 20x (2x1) Megint javulni kezdtem viszont ahogy abbahagytam a gyógyszer szedését, elkezdtek visszatérni a tünetek. Most Forcid solutab-ot (875mg/125 14x (2x1) szedek, orvosom ajánlására. Kezdek nagyon elkeseredni mivel félek hogy ennek már sosem lesz vége, plusz ha így folytatom akkor a májam és a vesém is rámegy erre az egészre...: ( Mi tévő legyek? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel! Egy elkeseredett beteg

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza Prosztata témában

Az előírt gyulladásellenes kezelés folytatása javasolt akár néhány hónapig is. A kontroll alatt végzett megfelelő kezelés nem okoz máj vagy veseproblémát.

Kérdés: 2015. január 01., 17:38; Megválaszolva: 2015. január 01., 20:52
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Jobb oldali hasi és derék fájdalom
együttlét?!
Enyhe mellékhere gyulladás?
Mi okozhat sérv jellegű tünetet?
Holyag fajdalma