Mi áll az impotencia hátterében?

Tisztelt Szakértő! Párom merevedési problémával küzd már jó ideje.Sikerült eljutnunk egy andrológiai szakrendelésre, ahol megállapították hogy alacsony a tesztoszteron (4.16) szintje, ezért hormonpótlást kap.Egy fiatalkori sportsérülése okozhatja ezt a hormonszintet? Ugyanis a bal oldali herzacskó lentebb van a másik oldalitól szemmel jól láthatóan.Fájni nem fáj a páromnak.Lehet ez az oka a csökkent tesztoszteron szintnek? Tud így elég hormont termelni? Még herezacskó varicositás-t állapítottak meg, ez mit takar? A hormonkészítményt előreláthatóan 10-15 évig alkalmazhatja, de utána mi lesz? Gondolom veszélyessége miatt kell abba hagyni.Nem csak az ágyban jelentkeznek a problémák már jó ideje, hanem fáradékony, feszült, egyszerre több helyen is van a testén mindig valami problémája: fájdalom, remegés, ami elmúlhat úgy tudjuk a kezeléstől, de mennyi időn belül? Elnézést hogy így kérdezősködök, /de az orvostól Én nem tudok kérdezni, örülök hogy egyáltalán elment, erre a rendelésre/, de aggódok.Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza erekció zavar témában

Hogy az egyik oldalon a herezacskó lentebb van a másik oldalihoz képest, nem okoz tesztoszteron szint csökkenést. Endokrinológiai vizsgálat derítheti ki a pontos okot.

A herezacskó varicositás általában ártalmatlan dolog, nincs összefüggésben a merevedési zavarokkal.

Kérdés: 2014. december 31., 07:12; Megválaszolva: 2014. december 31., 11:03
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Jobb oldali hasi és derék fájdalom
együttlét?!
Enyhe mellékhere gyulladás?
Mi okozhat sérv jellegű tünetet?
Holyag fajdalma