• Lecsökkent sperma szakítás után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor ur/no Elore is bocsanat az ekezetek miatt, csak sajnos kulfoldon vagyok!! Szoval nekem olyan problemam van hogy par hete ereztem egy kis fajdalmat az egyik heremben, el is mentem urologushoz es ki is vizsgalt. Mindent rendben talalt, annyit kozolt hogy regebben volt egy kis gyulladasom ami miatt egy kis folyadek volt a jobb heremben. Szoval felirt gyogyszert, be is szedtem mindet. El is mult a fajdalom. Ezutan eljottem kulfoldre es most olyan panaszok jottek elo hogy vizelesi panasz, pl: csip vizeleskor,vizelesi inger, alhasi fajdalom olykor jelentkezik.A herek nem nagyobbodtak meg, de kisse erzekenyek. Es ami legjobban aggaszt hogy a sperma mennyisege lecsokkent ejakulacio alkalmaval es olyankor is egeto, kenyelmetlen erzes fog el (ejakulalaskor). Ez mar otthon jelentkezett mielott az orvosnal voltam, de gondoltam mindent jonak talalt akkor csak az utobbi stresszes eletemnek tudhato be, ugyanis kb akkor jelentkezett a lecsokkent spermamennyiseg ,amikor szakitottam a baratnommel. Szoval az a kerdesem hogy 4 hete mindent rendben talalt az orvos, megvizsgalt ultrahanggal. Szoval ha vmi komoly lett volna gondolom kimutatta volna az ultrahang (herek deformalodnak,stb). Azt remelem hogy nem okoz maradando, esetleg meddoseget a betegseg. Igazabol 1het mulva terek vissza Magyarorszagba es idopontom is van mar az urologusnal, de sajnos addig is orlodok hogy mi lehet ez. Nagyon megkoszonnem ha tudnanak igy latatlanban is vmi jotanacsot addig is kozolni. Koszonettel: Alex

        WEBBeteg szakértő válasza a here fájdalom témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Jelenlegi panasza, ha nem állandó, valóban betudható a stressznek is. Meddőséget nem okoz. Hazatérve valóban érdemes urológusnál kivizsgáltatni hogy a panaszok hátterében állhat-e bakteriális eredet. A stressz, ugyanis a szervezetnek olyan túlterhelést jelent, ami az immunrendszer működését lenyomja, és akkor bizony begyulladhat a férfiasság. Addig is javaslom, keressen fel egy drogériát, ahol recept nélkül kap valamilyen gyulladáscsökkentő teakeveréket.

        Üdvözlettel:  Dr. Kocsis István urológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-08-01 09:35:16; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 10:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés