• Tisztelt DoktorNő/Úr!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azt szeretném megkérdezni, hogy szeretkezés után mennyi idő szükséges a hímivarsejtek teljes újratermelődéséhez, regenerálódásához? (babafoganás céljából) Válaszát előre is köszönöm. Mária

        WEBBeteg szakértő válasza a fogantatás témában

        Tisztelt Olvasónk!


              Az ejakuláció után harmadnap az ondóban már bőven elegendő mozgékony érett ivarsejt található, de legalább egy napot érdemes várni. Azt jó tudni, hogy a méhkürtökbe feljutott kis győztesek akár öt napig is nemzőképesek. A megfelelő számú érett ivarsejt azért kell, hogy a nagy versenyben minél több győztes várja a petesejtet. 


        Üdvözlettel:

         Dr. Kocsis István urológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-08-02 14:20:09; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 09:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: