enterococcus

hónapok ota kezelnek enterococcus fertőzés miatt, az odóban találták meg a vizeletben nem volt. Tenyésztés után szedtem aktimelt. ulasynt, stb, de semmi változás. Most ismét antibiotikum kúrára akarnak fogni, de nincs bizalmam hozzá. Szeretném megtudni, hogy van-e más megoldás és, ha, nem szedek antibiotikumotmi lehet a köveztkezménye a fertőzésnek. Gyakorlatilag nem fáj semmim, többet járok pisilni (van prosztatanagyobbodásom is)és talán a sex semmi a régi, de hát lehet az a kortól is. Mit javasolnak? Mielőbbi válaszukat várva, tisztelettel: Ferenc

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza a fertőzés témában

Fontos volna a célzott antibiotikum kúra, hiszen a tartósan fennálló fertőzés komoly problémákat okozhat a későbbiekben.

Kérdés: 2014. június 04., 20:23; Megválaszolva: 2014. június 09., 16:35
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Holyag fajdalma
Muszáj ez a beavatkozás ?
Megszakított közösülés
Vizelési probléma?
Mi az ami tudna segíteni?