Újszülöttek pénisze

Egy újszülöttnek a 90-es évek elején születésekor megnézhették az orvosok, hogy nincs-e letapadva a fitymája? Megszokták ezt nézni születéskor? Szeretném tudni, hogy kisiskolás koromban születési rendellenesség volt-e a fityma letapadásom vagy csak szülői mulasztás történt az által, hogy nem tartottuk tisztán ezt a területet és nem húzogattuk hátra a péniszen a fitymát. Helyi érzéstelenítésben (spray) néhány perces beavatkozással egy sebész korrigálta a letapadást. Ha jól emlékszem, akkor vágás nem történt és vér sem volt. Ez lehetséges? Leírná, hogy hogyan zajlik egy ilyen beavatkozás? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza a pénisz panasz témában

A letapadás az életkor előrehaladtával és természetesen a tisztítás kapcsán általában megoldódik, Ha nem akkor valóban helyi érzéstelenítésben lehet oldali a letapadást. Ehhez nem kell vágás.

Kérdés: 2014. április 30., 22:44; Megválaszolva: 2014. május 02., 13:36
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Csökkent libidó
Üdvözlöm, 32 éves férfi vagyok, egy ideje nagyon lecsökkent a libidóm, és erekciós problémák is állandóak, ritkán hőhullám. Kértem egy férfi...
Muszáj ez a beavatkozás ?
Megszakított közösülés
Vizelési probléma?
Mi az ami tudna segíteni?