E-coli baktérium vizeletben.

Már többszüör volt 3 keresztes gennyes vizeletem, melyet erős hasfájás, görcs kísér. Legutóbb szummetrolint kaptam rá decemberben. Többször kaptam holyagfertőtlenítésre M..port. Szedem egy hete a tőzegáfonya kapszulát is. Ma 4 keresztes volt. Lehet, hogy nem kaptam meg a megfelelő gyógyszert, vagy tényleg csupán megfázás is okozhatja ezt?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza a húgyúti fertőzés témában

Tisztelt Kérdező! Visszatérő húgyúti fertőzés esetén vizelet tenyésztés, a célzott antibiotikus kezelést követően kontroll vizelet vizsgálat, kontroll vizelet tenyésztés, valamint a hajlamosító tényezők feltárása céljából urológiai vizsgálat, nőgyógyászati vizsgálat szükséges.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2014. április 28., 12:41; Megválaszolva: 2014. április 28., 21:40
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Holyag fajdalma
Muszáj ez a beavatkozás ?
Megszakított közösülés
Vizelési probléma?
Mi az ami tudna segíteni?