Herediszkomfort és fájdalom

Tisztelt Doktor úr kérem segítsen! Rendszeres kellemetlen herediszkomfortban/fájdalomban(jobb oldali), emellett alhasi fájdalommal köldök alatti 2-3 cmvel szenvedek, vizeléskör enyhe szúrást érzek ezen az alhasi területen(nem járok gyakran wcre, nem akadozó a vizeletem). Nincs gáttáji fájdalmam, tapintásra a herék nem érzékenyek és ha sokat ülök akkor el is múlik a fájdalom+voltam teljeskörű nemibetegség kivizsgáláson chlamydia, gonorrea, ureaplasma, micoplasma, herpesz gomba, szifilisz, HIV negativ. Már öt különböző urológusnál voltam aki ultrahanggal+tapintással megnézte a heréket, mellekheréket, húgyhólyagot, veséket nem találtak semmit. Vettek le vért amiből gyulladás nem volt kimutatható és csináltak prosztatamasszázst(nem volt fájdalmas, nem volt megnyagyobbodás vagy gyulladás) utáni vizeletet, ahol baktérium nem tenyészett ki. Az első 3 orvos azt mondta, hogy majd magától elmúlik, a 4. orvosnak is ugyanezek az eredmények jöttek elő, de ő felfázásra "tippelt". Írt fel doxycillint 10 napig, nem lett jobb. Elmentem az 5. Orvoshoz, akinek ugyanezek az eredmények jöttek ki, de talált egy 5-6mm mellékhere cisztát, viszont azt mondta, hogy ez nem magyarázza a tüneteimet, mert nagyon kicsi+általában tünetmentes, ráadásul a cisztaműtét kockázatos, mert meddőséghez vezethet és szerinte a stressz az oka(9kgt fogytam, apám meghalt, munka stb.). Kérdésem a mellékhere ciszta (5-6mm-es) tényleg okozhat ilyen erős tüneteket vagy csak hereérzékenységről, stresszről esetleg másról van szó? Másrészt a műtét kockázatos, Ön mit tanácsolna? Köszönettel, Sándor

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a here panasz témában

A mellékherecysta nem okoz ilyen panaszokat. A műtét nem kockázatos, de a panaszokat nem oldja meg, mivel nem ez az oka. A stressz magyarázhatja a panaszokat.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2014. április 11., 17:33; Megválaszolva: 2014. április 13., 22:49
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Holyag fajdalma
Muszáj ez a beavatkozás ?
Megszakított közösülés
Vizelési probléma?
Mi az ami tudna segíteni?