Urologia merevedési probléma

Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem az lenne hogy a páromnál tavaly márciusban kiderült 33 évesen hogy here rákja van, megműtöték sem a vérében nem volt kimutatható, sem áttét nem volt, de a daganat nagysága miatt kapott 2széria kemoterápiát. A műtét otta nagyon gyorsan elmegy van hogy 1-2 perc allat ami nagyon rossz azt szeretném megtudni hogy ö vehet e be potencia nővelöt és ha igen akkor mijet mert azt ajánlották de mivel hogy volt neki ez a problémája igy nem mertünk venni mondtam hogy kérdeze meg az orvosát de azt mondta hogy ö ugyan nem kérdezi meg cikinek tartja. Várom Mielőbbi válaszát. Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza korai magömlés témában

Tisztelt Kérdező!

A potencianövelő nem alkalmas a korai magömlés kezelésére. Egyébként is vényköteles gyógyszer, nem lehet orvosi vény nélkül venni. A panasszal jelentkezzen az operáló orvosánál, kezelőorvosánál, urológusnál. Egyáltalán nem "ciki."

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2014. február 19., 14:05; Megválaszolva: 2014. február 19., 21:47
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Ejakuláció késleltetés
Tisztelt doktor Úr/Nő! Első komolyabb párkapcsolatomban vagyok pár hónapja, ezen a téren tehát tapasztalataim hiányosak. Az intim együttlétek...
Korai magömlés
Jónapot Doktornő! Azt szeretném meg kérdezni Öntől, hogy a páromnak korai magömlése lehet mert amikor be szeretne hatolni akkor 2 perc után el...
Korai magömlés
Üdv arról szeretnék érdeklődni, hogy inkább lelki eredetű lehet vagy testi. Mivel olvastam, hogy prosztata gyulladás is okozhatja, és nekem korábbi...
Sexuális probléma
Tisztelt doktor úr! Olyan problémával fordulok önhöz hogy körülbelül 3éve kezdődött a probléma a sexuális életem terén. Sajnos nagyon gyorsan...
Sexuallitás
Tisztelt doktor úr! az érdekelne, hogy korai magömlés ellen jó e, és hogyan hat a andriol testocaps készítményű gyógyszer? mennyire megfelelő? ...