Védoltás-termékenység

Tisztelt Cím! A következő témában fordulok Önökhöz: néhány hónapon belül a Párommal szeretnénk belevágni a családalapításba. A Párom a munkájából kifolyólag kapni fog hanarosan egy hastifusz elleni védőoltást a munkahelyén. A kérdésem arra irányul, hogy valamelyest is befolyásolja-e az Ő termékenységét ez a védőoltás, mivel hallottunk ilyen "rémhíreket". Megtisztelő válaszukat előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza termékenység témában

Nem befolyásolja.

Kérdés: 2014. január 30., 08:19; Megválaszolva: 2014. február 02., 15:52
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Lehet-e gyermekünk?
Tisztelt Doktor Úr! Olyan kérdésem lenne, hogy páromat 3évvel ezelőtt kemozták hererák miatt és így egyik heréjét ki kellett venni neki. Ő most...
Lágyéksérv utáni herefájdalom
Mi ábrázolódik a képeken? Ha a...
Megduzzadt herezacskó
Kérdésem:Hólyag tumor vagy a vese...