Chlamydia fertőzés következményei

Tisztelt Doktor Úr! Utoljára november 10-én volt szexuális kapcsolatom a tüneteim december 10 után jelentkeztek elmentem bőrgyógyászhoz, aki vér, vizelet, kenetet vett a húgycsőből, majd Chlamydiaval diagnosztizáltak és holnaptól január 18 elkezdem a kezelést. Kérdésem az lenne, hogy mivel ez a kórokozó több mint 2 hónapot volt bennem milyen eséllyel vannak szövődmények, konkrétan a Reiter kórra gondolok? A Reiter kórt kimutatták volna a bőrgyógyászaton? Milyen tünetekkel jár a kór és mikor jelentkeznek? Az antibiotikum kúra után doxycilin 10 napig napi 2x 100mg ha ebben a kórban szenvedek, akkor elmúlik? Nem éreztem semmilyen ízületi fájdalmat, nem volt lázam, nincsenek jellegzetes kiütések a számon, talpamon, kezemen, viszont a makkomon piros, irritált. Köszönettel, Tóth Sándor

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza chlamydia témában

A kezelést követően kontroll Chlamydia teszt szükséges.

Nagy valószínűsêggel nem kell a szövődményektől tartania.

Kérdés: 2014. január 17., 21:07; Megválaszolva: 2014. január 19., 16:12
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Jobb oldali hasi és derék fájdalom
Medencefenék izmok vizsgálata...
Szép napot kívánok! Az lenne a kérdésem hogy milyen szakorvoshoz forduljak hogy ha szeretném kideríteni hogy a medencefenék izmaim vagy - lehet...
együttlét?!
Enyhe mellékhere gyulladás?
Mi okozhat sérv jellegű tünetet?