Varicocele-műtét utáni maszturbáció

Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem a következő: Varicokele-műtétem volt. Azt az utasítást kaptam, hogy két hétig ne szexeljek utána. A 12. napon azonban maszturbáltam (de már azelőtt is voltak merevedéseim) . Utána pedig a 14. napon is. Félek ennek az esetleges következményeitől. Okozhat ez valami problémát? Kiújulhatott a visszér? A műtét alhasi bemetszéssel történt, a bemetszés alatt közvetlenül, a pénisz tövénél tompa fájdalmat érzek, ha megnyomom az ereket. Az orvos azt mondta, hogy ez a seb belülről nagy, ezért kell sok idő a begyógyulásához. Nem akarok azonnal feleslegesen kontrollra menni, de aggódom. Ön szerint történhetett valami baj?

Dr. Árki Ildikó válasza varicocele témában

Tisztelt Kérdező!

Amennyiben panaszai vannak, urológiai vizsgálat szükséges.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2013. július 11., 13:49 ;Megválaszolva: 2013. július 11., 20:45
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Bal oldali varicokele mûtétem volt, 2...
Tisztelt Doktornö/úr! Amint azt már fentebb is említettem, hereviszér tágulatot allapítottak meg nálam, amit lassan két hete meg is operáltak. A...
varicocele műtét
Varicocele
Testtől elálló boxer miatt lehet...
Urológia Varicocele
Tisztelt Doktor Úr! 25 éves vagyok és a bal herémen kitágult vénákat vettem észre. A Spermatogramom eredménye teratozoosepremia volt döntően...