Mitől egyenesedik ki?

Tisztelt urológus! A páromnak pénisz görbülete van, merevedéskor /57éves/ már régebben ajánlották neki hogy műtesse meg amit Ő nem fogadott meg, az a kérdésem hogy hozhat-e javulást a PRD EXCENDER pénisznyujtó használata, vagy inkább ront a helyzeten. A vákumos pénisznyujtút is ajánlották, melyiktől lehet eredményt remélni? .Tisztelettel várom válaszát! Elnézést ha nem mindig írtam helyesen a szak szavakat! Üdvözlettel egy aggódó szerető élettárs!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza pénisz probléma témában

A közösülést zavaró penisgörbület kezelése műtéti, minden egyéb nem használ, vagy ront a helyzeten.

Kérdés: 2013. július 03., 22:11; Megválaszolva: 2013. július 04., 08:45
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Figyma probléma
Tisztelt Doktor Nő/Úr! A fitymám merev állapotban is túllog a makkomon és egyfajta "ormányt" képez. A fölösleges bőr hútrahúzott állapotban is...
Pénisz problémák
Üdvözlöm! A péniszemen észlelt problémával fordulok most önhöz.Úgy másfél évvel ezelőtt éreztem először szúró, -égető érzést a...
Ez fitymaszűkület?
Üdv! Az a helyzet, hogy a péniszemmel nem stimmel valami... ernyedt állapotban tökéletesen és teljesen hátra tudom húzni a fitymámat, de ez merev...
Merevedéskor duzzadt, feszült makk...
Tisztelt Doktornő/Doktor úr Körülbelül három napja azt vettem észre magamon, hogy valahányszor szeretkezni próbálok a kedvesemmel, a hímvesszőm...
Urologia téma
Kedves dokto ur! En egy 19 eves fiu vagyok, es azzal a problemával fordulok önhoz, hogy kicsi a nemi szervem. Mit is jelent ez? Jelenleg 19 évesen is...