HólyagBetegség

Tisztelt Doktor úr! Az utóbbi 1 hónapban gyakran volt vizelési ingerem, az elején nem túl nagy sikerrel... Aztán a háziorvosom ellenőrzése alatt, 2 7es antibiotikum kezelés után úgy tűnt meggyógyultam, de rá 2 napra elkezdett "izomláza" lenni a hólyagomnak... Ez az állapotom meleg kamillás fürdőzéssel, gyógyteákkal, egyéb praktikákkal erős kilengéssel stagnál. Az elmúlt hónapokban lépett fel az is, hogy kezdetben csak néhány aktus után, majd egyszer reggeli vizeléskor is pár csepp vér jött a péniszemből 3 7es rendszerességgel,,, nem tudom mennyire függ ez a 2 panasz össze. Most úgy érzem mintha egy tompa baltácska lenne bennem. Mi a teendő ilyenkor? Előre is köszönöm diagnózisát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza húgy-ivarszervi gyulladás témában

Tisztelt Kérdező!

Urológiai szakorvosi vizsgálat szükséges, húgy-ivarszervi gyulladás miatt (lehet, hogy nemcsak hólyag gyulladása, hanem prosztata gyulladása is van)

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2013. március 11., 18:12; Megválaszolva: 2013. március 13., 09:45
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Felfázás vagy hüvelygomba (esetleg...
Két éve valahogy sikerült egy jó kis felfázást összeszedni, amire kaptam is antibiotikumos kezelést. Aztán ez az eset mégegyszer megismétlődött...
Urológiai probléma?
Tisztelt Doktor úr! Kb 1 hete jelentkezett első panaszom. Éjszakai munkám után azt figyeltem meg, hogy sűrűn megyek el wc-re. De ezen kívül akkor...
Óvszerre allergia
Tisztelt Webdoktor! Egy panasszal fordulnék önhöz! Van egy két hónapos kapcsolatom és kb egy hónapja észleltem hogy a pisilés kicsit csíp és a...
Lágyéksérv utáni herefájdalom
Mi ábrázolódik a képeken? Ha a...