ASPIRIN PROTECT

Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy tudna nekem segÍteni vagy tanácsot adni. 1948-ban születtem, 6 strokom volt, emiatt Aspirin Prrotectet szedek valamint vér higitót Marfarint, AtorvaTeva, Lansacid, Irbesartan/hydrochlorothiazide feva, Nootropil, Nitoderm TTS 5 mg tapasz, Stimuloton, Ezetrol, Metfogamma, Metoprolol Z hexal 50 mg, Lipidil 267 mg A stroke/ami beszéd központot érte/ a beszédem kicsit rossz és a jobb kézen az ujjaim görcsősen mozognak. A memoriám/gondolkozásommal semmi baj nincs/. A fő problémám, hogy van egy 1, 4cmX1, 7cm nagyságú vesekövem, ami jelenleg ki van támasztva Dj csővel. , de minden lehajlásra nagyon fáj illetve nagy fájdalmaim vannak. Ha vizelési inger jön azonnal el kell menni w.c-re mert vizeletem nem tudom visszatartani/ezért. ha elmegyek valahova nem iszom vizet. hogy ne keljen w.c-re menni/. Zúzni a követ nem lehet mivel a darabos szilánkos kő távozása vérzést okozna. Operálni kellene a követ, de nem merik vállalni az operációt az aspirin protect szedése miatt. A Warfarin/Marfarin/ helyett FRAXPARIN 8ml-es injekcióval tudnám kiváltani/ezt javasolták aranyér mütetem előtt/. Szeretném kérni tanácsát hogy hova forduljak vagy mit csináljak, mivel a fájdalom és a mozgás hiány miatt mely a kő miatt van egyre rosszabb. KÉRDÉS: ASPIRIN PROTECT SZEDÉSE MELLET LEHET OPERÁLNI?

Dr. Papos István válasza vesekő műtét témában

Megfelelő előkészítést követően az operáció elvégezhető.

Dr. Papos István

Kérdés: 2013. február 01., 23:11; Megválaszolva: 2013. február 03., 12:30
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Sexuális élet műtét után
Kisebb vérzés a makkon
4 CT hatása a herére
Lágyéksérv utáni herefájdalom
Mi ábrázolódik a képeken? Ha a...