Influenza kezelése daganat esetén

Kedves Doktor úr/Doktor nő! Az lenne a kérdésem, hogy prosztadaganat miatt kapott hormonok (diphereline és capro) és zometa kezelés mellett influenza esetén milyen gyógyszerek, gyógyhatású készítmények szedése megengedett, ha a daganat miatt a kreatinin érték 160-170µm/l között van? Mivel a daganaton kívül egyéb gyógyszereket is szed a beteg (covigal, zocor, syncumar) , ezért a vese működését már nem szeretném fokozni, de köhögés és közepes kötőhártya gyulladás miatt jó lenne valami mégis. Válaszát és egyáltalán ennek az oldalnak a létrehozását és működésében való részvételét nagyon köszönöm!

Dr. Papos István válasza prosztatarák témában

Ilyen esetben nincs ellenjavallata az influenza kezelésére adott gyógyszereknek illetve az annak megelőzésére adott oltásnak.

Tisztelettel:

Dr. Papos István

SZTE Urológiai Klinika

Kérdés: 2013. január 16., 19:02 ;Megválaszolva: 2013. január 19., 15:03
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Prosztatarák szövettani eredménye
Még nem tudni milyen kezelést fog kapni, de szeretném az Őnök véleményét megkérdezni az esélyeinkről. Esetleg javasolnak-e valami szert...
Prosztatarák biopsziás szövettan
T. Doktor Úr! A biopsziás szövettan vétel eredménye alapján a prosztata bal lebenyéből származó szövethengerekben az anyag mintegy 50-60%-át...
prosztata rosszindulatu daganat
a Psa9, 9volt vettek biopsziát és az ki mutatta a rosszindulatu daganatot voltam csont scen és mr vizsgálaton ezek negativak.az orvos feltette a kérdést...
Prosztatarák, műtét után
Tisztelt Doktor úr! Mintegy másfél hónapja műtéten estem át, mivel a korábbi vizsgálatok prosztatarákot igazoltak.PSA 15, 5 prosperid szedése...
Prosztatarák életesélyek
10 éve diagnosztizált és azóta kezelt prosztatarákom van bár azt megelőzően (Két évvel korábban) a prosztatámat eltávolították. Az éjszakai...