Chlamydia vagy valami hasonló

Chalmydia vagy NGU tünetekkel - fehér folyás, diszkomfort érzés a nemiszerv körül - mentem orvoshoz, ahol Trippert nem találtak és mivel ügyeleten voltam ezért Chalmydiát tételezett fel az orvos. Fontos, hogy a betegséget csak orális úton kaphattam el és a partneremnél semmilyen betegséget nem mutattak ki. 1.5 gramm azitrhomicin-t írt fel az orvos - ebben nem vagyok 100%-ig biztos - és azt mondta, hogy ha a tünetek elmúlnak, akkor nem kell kontrollra mennem. A tünetek 70%-ban elmúltak, de még most is maradt egy enyhe diszkomfort érzésem, ami 3 hét után néha visszatér. A folyás elmúlt teljesen. Kérdésem az lenne, hogy a diszkomfort érzés lehet e a betegség visszamardt tünete vagy érdemes újra elmenni orvoshoz és alaposabban kivizsgáltatni magamat. Jelenleg külföldön élek, úgyhogy ez kicsi nehezebb feladat, de persze ha kockázatos, hogy nem tűntek el a kórokozók, akkor menni fogok. Segítséget előre is köszönöm!

Dr. Papos István válasza nemi szerv fertőzése témában

Mindenképpen menjen vissza kontrollra, mert panaszai lehetnek a betegség maradványtünetei.

Tisztelettel:

Dr. Papos Istvan.

Kérdés: 2013. január 15., 01:17 ;Megválaszolva: 2013. január 17., 08:17
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Post covid asszociált...
Sexuális élet műtét után
Kisebb vérzés a makkon
4 CT hatása a herére
Lágyéksérv utáni herefájdalom