miért van állandó felfázásom

Üdvözlöm, 25 éves vagyok és állandó problémám, az évek ota havi szinten valo felfázásom holyaghurutom konkrétabban 8 éve folyamatosan felfázással küszködök és már 8 éve is állandoan antibiotikumot szedtem mert általában mindig azt irták fel ha elmentem a háziorvoshoz vagy urologushoz már ott is voltam, nögyogyásznál is voltam ott az urzinolt javasolták de nem hasznát most legutobb is azt szedtem mikor ababhagytam ugynugy fenállt a probléma söt 2 napon belül nagyon belázasodtam elmentem a háziorvosomhoz és megállapitotta hogy vesemedencegyulladásom van arra szintén antibiotikum csak sajnos a sok gyogyszertöl felborult a hüvelyflorám azt most sikerült nagyjábol helyrehozni viszont nemtudom hogy mit csináljak ha megin elöjön a gyogyszert már a gyomrom sem igazán birja ugy vettem észre, egyébkét ezek a problémák csak akkor jelentkeznek ha van szexuális életem, kérem tanácsoljon valamit mert már nagyon elvagyok keseredve emiatt az egész miatt nembeszélve arrol hogy a gyogyszerek meg vitaminok is nagyon drágák köszönöm!

† Dr. Szalóczy Péter válasza gyakori húgyúti fertőzés témában

Kedves Kérdező! Jó lenne tisztázni. hogy a gyakori kiujulásoknak nincs-e anatómiai oka. Le4gtöbbször aprófejlődési rendellenességek, a húgyvezetéket leszirító, szűkítő ér, vagy hólyag alaki deformitása ilyenkor az ok. Ez urológus feladata, de kell hozzá hasi ultrahangos vizsgélat, esetleg úgynevezett intravénás pyelográfia. Tény, hogy a hüvely, mint kiváló kórokozó tanya jelenthet felfertőzési forrást a húgyutak felé, ezt jól karbantartott, savas PH-ju, tejsavbaktériumokkal hemzsgő hüvellyel akadályozhatja meg. Kár, hogy a töménytelen antibiotikum mindíg ezt a tejsavbaci táraságot nyírja ki elsőnek, aztán a védtelen hüvelyben bármely vacak kórokozó ujra erőre kap.Ördögi korforgás ez, ezért vigyázzon a hüvelyi optimális biológiai állapotra. Ez manapság leginkább egy korszerű hüvelyi probiotikum kúppal vagy kapszulával érhető el, hosszú távon, mint a Protexin Ginophylus. Olvassa el a használati útmutatót.Ha a jövőben mégis antibiotikumra szorulna bármely okból, mindíg helyezzen fel ennk időtartama alatt másnaponta gombaellnes kúpot, akár Canestent.

Kérdés: 2012. november 29., 13:06 ;Megválaszolva: 2012. december 01., 18:34
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Post covid asszociált...
Sexuális élet műtét után
Kisebb vérzés a makkon
4 CT hatása a herére
Lágyéksérv utáni herefájdalom