mi lehet? a baj forrása

Üdvözlöm, az után szeretnék érdeklődni, nem régiben egy az influenzával megegyező betegségen estem át. láz, izületi fájdalom, stb. nem fordultam orvoshoz, aspirint szedtem a tünetekre. ezek után azt vettem észre az első sexuális együtlétünk kor, hogy a spermám színe megváltozott, illetve át tetszővé vált.Ez ez előtt sosem fordult elő velem. vajon lehet ez a gyógyszernek tudható? vagy más álhat a háttérben? válaszát előre is nagyon köszönöm. Tisztelettel F. Imre.

Dr. Merth Gábor válasza kóros sperma témában

Kedves Imre!

Ez lehet csak egy szimpla s múló tünet. Ha pirosas/barnás elszíneződést tapasztal, az azért annyira nem egészséges, ebben az esetben (valamint ha rövid időn belül nem tűnik el frissen tapasztalt tünete) érdemes lenne egy urológus szakembert felkeresnie.

Kérdés: 2012. november 12., 16:27; Megválaszolva: 2012. november 17., 07:38
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Normális sperma?
Kedves Doktornő/Doktor úr A spermám nem teljesen fehér kisebb halványzöldes váladékszerű darabkák vannak benne, de nem mindig.Ez normális? Ha nem...
Kisebb vérzés a makkon
4 CT hatása a herére
Lágyéksérv utáni herefájdalom
Mi ábrázolódik a képeken? Ha a...