Fáj a szeretkezés

Szeretkezésem elején mikor behelyezem a péniszem a hüvelybe fájdalmat érzek, mikor elég nedves lesz belül a partner ez elmúlik. Nem tudom pontosan meghatározni a fájdalom helyét, de szerintem a fitymafékem feszülhet meg, és az okozza a fájdalmat. A partner kívül már elég nedvesnek tűnik, az előjáték se marad el soha. Normális lehet ez a fájdalom? Csak az első 4-5 "lökésnél" fáj utánna megszünk is semmi baj nincs vele.

Dr. Merth Gábor válasza fájdalom szex közben témában

Kedves Kérdező!

Amennyiben teljesen hátrahúzza a bőrt péniszén, és a makkját ez "dél felé" (a talpa irányába) vongálja (a külső húgycsőnyílás "rákacsint" a nagy lábujjára) , elképzelhető, hogy panaszai mögött rövid fitymafék áll, valóban... Ha ez a helyzet, az nem jó, meg kell oldani (urológus kontakt) mert ha aktus alatt szakad egyszer be a fitymaféke, az nagyon tud fájni, és vérezni, jobb megelőzni a bajt.

Ha meg nem ez a baj, akkor is jobb ha megmutatja magát egy urológus szakorvosnak...

Kérdés: 2012. november 02., 02:02; Megválaszolva: 2012. november 04., 10:52
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Sexuális élet műtét után
Kisebb vérzés a makkon
4 CT hatása a herére
Lágyéksérv utáni herefájdalom
Mi ábrázolódik a képeken? Ha a...