A partneremmel mi legyen?

Tisztelt Dr.Ur/No. Ma jottem haza a korhazbol.Kulfoldon tartozkodunk, ferjemmel eggyutt, es nehany napja este keson tobbszor vizelesi ingerem volt, majd csipett, es ejszaka veres volt, aztan a surgossegin mar talan csak ver jott, alvadt darabkakkal.Rogton infuzio, ultrahang a veserol, a hugyholyagom csak vizeles utan fajt, a bal vesem viszont egyre jobban. Minden elozmeny nelkul... A korhazban meg 2 l folyadek venasan, es aztan Cefuroximoxim500-as antibiotikum, 2 nap mulva pedig tabletta formajaban, most mar itthon, meg 10 napig kell szednem. Vervizsgalat utan, a korhazban az orvosom szerint hugyholyaggyulladas ami folment a vesere, tobbet nem tudok. A surgossegin az ugyeletes orvos viszont emlitest tett, hogy a partner is okozhatja, szexualis uton a fertozest.Sokat iszom, melegben tartozkodom, amig tehetem. A masik oldal, hogy kb 5 honapja probalkozunk, gyereket szeretnenk, addig ovszerrel vedekeztunk 5 even at. A nogyogyaszom vervetel utan kb 2 heteTestosteron D6-globulit valamint DHEA-t irt fol.On szerint szedhetem az antibiotikummal egyszerre a fent leirt gyogyszereket, eslehetseges hogy tenyleg a paromnak szugsegszeru lehet egy kezeles, vagy vizsgalat, es milyen iranyba induljunk, mert enyhen szolva nehez igy, az otthonunktol tavol... Tisztelettel, es halas koszonettel a valaszaert, Julie.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Merth Gábor válasza húgyúti fertőzés témában

Kedves Kérdező!

1.: az AB-t szedje végig, és tulajdonképpen ezzel meg is fog gyógyulni ebből a fertőzésből, komolyabb teendő ezzel nem nem lesz.

2.: a partnere valóban tud okozni hasonló panaszokat, de nem "úgy" ahogy Ön gondolja, így ha partnerének nincs sem vizelési sem szexuális panasza, teendő vele szemben nincs.

3.: az AB-t szedheti az említett gyszerekkel.

Jobbulást kívánok!

(U.i.: Amennyiben egy év aktív próbálkozást követően nem jön össze a teherbeesés, abban az esetben ((a következő évben ha próbálkoznak kb. 50% a spontán teherbeesés esélye)) magát nőgyógyász, párját andrológus szakorvos vizsgálja meg! )

Kérdés: 2012. október 09., 15:49; Megválaszolva: 2012. október 10., 10:52
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Elhuzodo urologiai problémák
Tisztelt Doktor Úr/Doktor Nő, 30 éves férfi vagyok. Tavaly szeptemberben jártam elöször, akkor kipirosodott penisz borfelszin miatt borgyogyasznal....
Húgycső fertőzése
Tisztelt Doktor Úr! Elég kényes és kellemetlen jellegű problémával fordulok Önhöz. Egy nem túl átgondolt párkapcsolat következményeképp a...
Escherichia coli ESBL törzs
Tisztelt Doktor Úr! 90 éves nagymamám vizelttenyésztésének az eredménye a következő lett: Mikróba: Escherichia coli Csíraszám: 10^5/ml ESBL...
érdeklődés
Tisztelt DoktorÚR. Érdeklödni szeretnék mi lehet a próbléma ha augusztus óta 1 állandó partnerem van s amikor többször együtt vagyunk akkor másnap...