Nem javuló szaporító szervi gondok.

Tisztelt doktor úr/nő A következő problémával fordulok önhöz. 26 éves férfi vagyok. A panaszaim úgy kezdődtek, hogy piros foltokat és barázdákat vettem észre a makkomon. Ekkor a bőr és nemi-beteg gondozóhoz fordultam, ahol a doktornő Gombás fertőzést állapított meg. Laborvizsgálat nem történt, csak "szemrevételezés". Gomba elleni antibiotikumot kaptam, egy héten egy szemet kellett bevennem. A kiváltó ok az lehetett a doktornő szerint, hogy a barátnőm ekkor kezdett fogamzásgátlót szedni és ez okozza a fertőzést (az óvszert is ekkor hagytuk el) . A tünetek viszont nem múltak el, ezért visszamentem. Ekkor gomba elleni krémet írt fel. Ez viszont szintén nem használt. A következő ötlet az volt, hogy már túl sok gyógyszeres kezelés történt, ezért érzékeny lett a makk, azért a pirosság. Ekkor hámosítót kaptam. A nagyobb bajok viszont ezután kezdődtek. Szúró érzést kezdtem érezni a péniszemben és a medencében, valamint gyakori vizelési ingert. Újra ellátogattam a nemi beteg gondozóba, persze ekkor már átutaltak az urológiára. Itt a Doktor úr megállapította, hogy prosztata gyulladásom van (szilványi) . Ezt tapintással tette, még ekkor sem volt semmilyen laborvizsgálat. 2 hétnyi antibiotikumos kezelést írt fel. A kezelés alatt csökkentek a panaszok, de a vége felé mintha újra visszatértek volna... Amikor vissza kellett mennem, már egész jól voltam, ezért csak gyulladáscsökkentő kúpot (Indometacinum) írt fel. Ezt használom most. Természetesen a tünetek sokat javultak (az első szúró érzés óta) , ám a vizelés közbeni nagyon enyhe szúró érzés, a kellemetlen érzés az alhasban, a gyakori vizelési inger és a barázdák a makkon még mindig jelen vannak. Valamint ma este egy egészen kevés váladékot is felfedeztem a makkom tövében. Azt gondolom hogy valamilyen bakteriális fertőzésem van, aminek az okozója nem lett felderítve, csupán az előidézett tünetek lettek részlegesen kezelve... A jövő héten megyek vissza újra ám elég cikinek érezném, ha nekem kellene javasolni a labor vizsgálatot

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Merth Gábor válasza prosztatgyulladás témában

Kedves Kérdező!

A tenyésztésnek csak úgy van értelme, ha

1.: legalább 7-10 napja nem szed semmilyen antibiotikumot, tekintettel ürüljön ki a szervezetéből a gyógyszer.

2.: prosztata masszázs utáni vizelet tenyésztést kellene elvégezzen, a sima vizelet tenyésztés nem fog mutatni semmi kórosat (ez a vizsgálat sem feltétlenül! ) .

3.: a prosztata gyulladás kezelése elég komplex, nem csak gyógyszer szedéséből áll. Érdemes lenne ezt átbeszélje kezelőorvosával.

Jobbulást kívánok!

Kérdés: 2012. szeptember 21., 22:36; Megválaszolva: 2012. szeptember 24., 09:45
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Lágyéksérv utáni herefájdalom
Megduzzadt herezacskó
Kérdésem:Hólyag tumor vagy a vese...
Sugárterhelés - hólyaggyulladás
Véres váladék a vizeletben?