Turp utan hugycso probléma.

Kedves doktor úr! 3 hónapja turp mutetet vegeztek, mütét közbe a hugycsö "véletlenül "be volt metzve. A prosztata mütét tökéletes.10 hete kátétert helyztek be.Kérdesem hogy van esélyem hogy ujabb mütét nélkül begyógyul a sérült hugycsö? Köszönöm, Csaba

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Merth Gábor válasza húgycső gyógyulása témában

Kedves Kérdező!

Ha kicsit hosszabb időszakot vesz is igénybe, de van rá esély, hogy maradéktalanul felépüljön.

Jobbulást kívánok!

Kérdés: 2012. szeptember 04., 14:52; Megválaszolva: 2012. szeptember 06., 20:41
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Lágyéksérv utáni herefájdalom
Megduzzadt herezacskó
Kérdésem:Hólyag tumor vagy a vese...
Sugárterhelés - hólyaggyulladás
Véres váladék a vizeletben?