mellékhere gyulladás

tisztelt dr ur/nő! 25 éves vagyok a panaszaim több mint 5 hónapjakezdödtek amikor ejakuláció késleltetés céljábol péniszemen strangulatiot alkalmaztam ezekután anyira megfájdult a herém hogy mennis alig tudtam másnap elmentem urologushoz ahol prosztatta gyulladást és mellékhere gyulladást állapitoot meg az orvos és antibiotikumot és gyulladás csökkentöt irt fel.az öt honap allat kb 7 féle antibiotikumot szedtem a a sürü vizelési problémám elmult a hrefájdalom is egyhült anyira hogy tudok menni de álandóan fáj és feszülö érzésem van a hugycső végén még mindig van csipő éerzés és néha váladékozás is voltam here ulltrahangon ahol mindent rendben találtak a hugycső tenyésztések is negativak lettek mindenfélefertöző nemi betegségre. AZ orvos javaslatára 3 hete nem szedek antibiotikumot sem gyulladáscsökkentöt ez idő alat elmentem természet gyógyászhoz és az adott kölönbőző fitoterápiás szereket Kértem ar urologust hogy küldjön el ismét here ultrahangra és a hugycsőtenyésztéseket is megismételjük. Az lenne a kérdésem hogy mi okozhatja ezeket a tüneteket ha minden tenyésztés negatív meg lehet ebböl gyogyulni mert már nem birom ezt az álandó fádjalmat vagy váltsak urologust vagy mit csinálok rosszul hogy nem gyógyulok meg teljesen vagy ez már igy fog maradni egy életen át? ÖN mit ajánl van még valami vizsgálat amit elkéne végezni?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Merth Gábor válasza proszatagyulladás témában

Kedves Kérdező!

Sajnos a krónikus urológiai gyulladások kezelése nem egyszerű, rengeteg teendőt kíván úgy az orvos mint a betegtől. Ezek leírása ezen oldal kereteit meghaladja, így azt tudom csupán Önnek javasolni, mutassa meg magát esetleg más szakorvosnak is, a több szem többet lát alapján. (S ne sztk-ba menjen, mert ezeken a helyeken idő hiányában -nagyon kevés idő áll rendelkezésre egy-egy panaszos beteg korrekt kivizsgálására, felvilágsítására- hanem nyugodtabb körülmények között, vmilyen magánrendelésre jelentkezzen. Tudom ez most nem hangzik jól, de szerintem Ön is jobban járna ezzel, s ez csak egy jó tanács...)

Jobbulást kívánok!

Kérdés: 2012. szeptember 03., 20:04; Megválaszolva: 2012. szeptember 07., 11:26
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Gyakori vizelés