Fitymafék műtétem volt - ezzel kapcsolatos kérdésem lenne

Jó napot! Körülbelül öt hete volt egy fitymafék műtétem, mivel a fékem rövid volt. A féket lézerrel távolították el. Azóta, hogyha kicsit nyújtogatom a fitymám (mivel enyhe szűkületem van) vagy pedig ha erősebben maszturbálok akkor a következő alkalommal (ernyedt állapotban) amikor hátrahúzom a fitymám a fék helye, illetve az összeforrás helye egy kicsit fáj. Nem nagyon, csak egy kicsit. Ha pihentetem vagy/és bekenyem a felírt krémmel (Elocom) akkor ez elmúlik. Ez normális, vagy forduljak vele az orvosomhoz? Előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Merth Gábor válasza fitymafék műtét témában

Kedves Kérdező!

Nem szükséges, kb. 2-3 hónap, míg végleg "beáll" a dolog, addig "kíméletesen" kellene használja a nemi szervét. S ha szükséges, kenje a krémmel!

Kb. ennyi...

Kérdés: 2012. augusztus 28., 14:01; Megválaszolva: 2012. szeptember 04., 21:00
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Gyakori vizelés