Daganat lehet?

Tisztelt Doktor úr / nő. Egészen eddig nem foglalkoztam a heréimmel nem vizsgálgattam komolyabban. Viszont 3 napja átvizsgáltam teljesen az egészet és a bal herém mellett találtam valami kis farok szerű nem tudom mit, ahogy megtapintom nem érzékeny, nem fáj és a tapintása nem teljesen kemény de nem is túl puha, kb. olyan mint a heregolyó tapintása. A heréken és a herékben nincs semmilyen elváltozás, tapintásra nem érzek semmi nem oda illőt és nincsen semmilyen fájdalmam, normálisan tudok vizelni, és a herezacskón sincs semmilyen elváltozás. Kicsit aggaszt ez a dolog, de én a mellékherére gondoltam hogy azt tapintottam ki ugyan is néztem képeket és én is ugyan ott érzem azt a valamit ahol a képeken a mellékhere van jelölve. 2 hete hólyaghurutom volt amiből meggyógyultam. A vizeletem akkor teljesen tiszta volt antibiotikumot és egy doboz kisvirágú füzike teával kezeltem magam.Esetleg ennek lehet hozzá köze? Vagy ez daganat lehet? Vagy pedig szimplán túlreagálom és a mellékherét tapintottam ki? Eddig még a mellékherét sem tudtam hogy pontosan hol helyezkedik el és nem is tapogattam arra. Amióta ezt észre vettem egy nap többször is óvatosan megtapogatom nem nőtt semmit nem is fáj, de nagyon aggaszt és már beképzelem az interneten olvasott tüneteket pedig nincs semmi betegségem és teljesen egészségesnek érzem magam.Valamint még annyit vettem észre hogy a bal herém egy fél cm-el lejjebb van és egy picit nagyobb a másiknál, de nem nagy az eltérés és még az hogy mostanában többször is kiráz a hideg és akkor össze húzódik a herezacskóm, ez ha előfordul akkor inkább reggelente de nagyon ritkán napközben is érzem hogy össze húzódik és hidegnek érzem a herezacskót. Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Merth Gábor válasza mellékhere témában

Kedves Kérdező!

Vszínüleg egy mellékherecystát tapint, amivel ne foglalkozzon! A "hereállások" sem kórosak.

Ha nagyon aggódik végeztessen el egy hereultrahangot, megnyugtatása végett.

Kérdés: 2012. augusztus 27., 20:05; Megválaszolva: 2012. szeptember 07., 11:36
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Tanácstalan vagyok.