hereviszér?

A bal herémen kb.2-3 cm-es fájdalmatlan dudor található a középső részen, elöl. Érre gyanakszom, mert hosszúkás, hasonlít egy érhez. Egyáltalán nem fáj, még futás közben sem. Hereviszér lehet? Köszönöm válaszukat!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Merth Gábor válasza varicocele témában

Kedves Kérdező!

Ezt innen megmondani nem lehet, elképzelhető, de a válaszom az, végeztessen el egy scrotális (herezacskó) ultrahangot!

Kérdés: 2012. augusztus 27., 19:08; Megválaszolva: 2012. szeptember 07., 11:38
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
varicocele műtét
Varicocele
Testtől elálló boxer miatt lehet...
Urológia Varicocele
Tisztelt Doktor Úr! 25 éves vagyok és a bal herémen kitágult vénákat vettem észre. A Spermatogramom eredménye teratozoosepremia volt döntően...