Merre menjek tovább ezzel a problémámmal, mivel próbáljam kezelni?

Jó napot! A következő problémával fordulok önhöz! Tegnap 3 hete kereken reggel a makkomon egy piros folt jelent meg ami viszketett. (Azt tudni kell hogy előző este szeretkeztem a barátnőmmel, óvszer nélkül. 3 hónapja vagyunk együtt. Nincs folyása és semmilyen panasza neki. Volt vérévteli és nőgyógyászati kivizsgáláson is, semmilyen problémát nem találtak nála.) Mivel nyaraltam pont, így aznap kis klóros víz is érte, viszont másnap egyből a helyi SZTK-ba vettem az irányt és Pimafucort kenőccsel elkezdtem kezelni. Ahogy hazaértem, a viszketés elmúlt, viszont olyan mintha hámlana piros foltokban a makkom és vérvörös foltos helyenként két oldalról egybefüggően. Így elmentem az itteni Bőr és Nemibeteg gondozóba, ahol Balanoposthitist diagnosztizáltak és vért vettek HIV és TPA szűrésre. Továbbra is a Pimafucort kenőccsel kellett kezelnem és egy hét múlva Kontrollra jelentkeznem. Egy hét múlva meg is jelentem a kontrollon, a foltok talán mintha javulgattak volna, viszont önkielégítést végeztem így újra ugyanolyan csúnya lett a kontroll előtti napon. A TPA eredményem 0, 08 lett azaz nincs vérbajom. Továbbra is Pimafucort kenőccsel kell kezelnem de felváltva mostmár az Alsol kenőccsel. Egy hét múlva ismét kontrollra kell jelentkeznem. Az Alsol kenőccsel bekentem aznap este és az egész testemen kiütések lettek. Így folytattam a Pimafucort kenőcsöt egyedül. Ma megjelentem a harmadik Kontrollon a foltok ugyanúgy megmaradtak, az orvos közölte hogy nem tud mit tenni továbbirányított az Urológiára. Ahol ugyancsak Balanoposthitist állapítottak, meg és mellé rizsszemnyi condylomát ami azóta ott van mióta az eszemet tudom így nem vagyopk biztos hogy az az lenne.Viszont itt nem nem biztos benne hogy ez a bajom. Itt már azt mondták hogy egy hétig Betadin oldattal ecseteljem napi 2* és utána ha elmúlt podophyllotoxin oldattal majd 2-3 hét múlva kontroll. Nagyon kétségbe vagyok esve, semmit nem javul a péniszem, szeretkezni sem tudok. Mi tévő legyek? Merre menjek tovább?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Merth Gábor válasza balanoposthitis témában

Kedves Kérdező!

Nos, én is csak azt tudom mondani:

A makk elváltozására fiziológiás sóoldattal való borogatás és Dermovát kenőcs használata javasolt (patikában kaphatók a dolgok, gézlappal használja a fiz.sót) .

Ki kell zárni az ondóutak (prosztata) fertőzés lehetőségét, mert ha ott egy góc áll fenn, annak kezelése nélkül nem fog meggyógyulni.

Keressen fel több szakembert, kérjen ki több véleményt is!

Jobbulást!

Kérdés: 2012. augusztus 14., 22:46; Megválaszolva: 2012. szeptember 08., 11:04
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Megduzzadt herezacskó
Kérdésem:Hólyag tumor vagy a vese...
Sugárterhelés - hólyaggyulladás
Véres váladék a vizeletben?
Heresorvadással Covid oltás