Állandó vizelési inger

Tisztelt Doktornő/úr! 12 éve állandó vizelési ingerrel küzdök. Annak idején sok vizsgálaton estem át, de nem tudták elmúlasztani a tünetem. A hasam nem fáj, de az állandó vizelési inger meg van.Ön szerint érdemes újjabb kivizsgálást végrehajtani, vagy fogadjam el, hogy így kell élnem? Kb 1 hete ismét voltam úrológusnál, aki az általam szedett gyógyszerekre fogta az állandó ingert.Depressziós lettem emiatt a betegség miatt, és Valdoxant, Welbutrint és rivotrolit szedek.El kell mondjam, hogy előbb jött az állandó inger, majd 2 év múlva a depresszió. Van egy másfél éves kisfiam, és a terhesség második felétől megszűnt az állandó vizelési inger. Az úrológus ezért is gondolt a depresszió elllen szedett gyógyszerekre, mert terhesség alatt nem szedtem őket. Mivel előbb jött az állandó iger, mint a depresszió ezért nem hiszem, hogy a gyógyszerektől van. Válaszát előre is köszönöm! Erika

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Varga Tamás válasza állandó vizelés inger és depresszió témában

Tisztlet Kérdező!

Amennyiben alapos kivizsgálás volt szervi szempontból, akkor nincs értelme újra kezdeni. Valóban okozhatnak gyógyszerek ilyen panaszt, de mivel korábban is hasonló tünete volt ez nem valószínű. Szorongás, feszültség, hangulatzavar kisűrő tünete is lehet.

Kérdés: 2012. augusztus 14., 14:36; Megválaszolva: 2012. augusztus 16., 07:57
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Lágyéksérv utáni herefájdalom
Megduzzadt herezacskó
Kérdésem:Hólyag tumor vagy a vese...
Sugárterhelés - hólyaggyulladás
Véres váladék a vizeletben?