fitymafék

Tisztelt doktor úr/nő! Merev állapotban hátratudom húzni a fitymám teljesen a makk alá. Amint próbálom lejjebb húzni a makkomat is húzza magával. Kérdésem a következő lenne: a kép alapján ön szerint van ezzel teendő? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Merth Gábor válasza fitymafék témában

Kedves Kérdező!

Igen, frenulotomia, azaz a rövid fitymafék átvágása. Előny, nem lesz több gondja vele, a jövőben nem szakadhat be szeretkezés alatt, azaz nem fog fájni, vérezni, nem deformálódik a pénisze. Hátránya a műtétnek, nagyon nincs. Kb. ennyi.

Tisztelettel, Dr. Merth

Kérdés: 2012. augusztus 13., 15:13; Megválaszolva: 2012. augusztus 16., 10:36
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Fitymafek mutet utan
Tisztelt Doktor Ur! 1 honapja volt fitymafek mutetem es merevedeskor meg mindig erzekeny es faj ha hatrahuzom a bort. Es kisebb serulest meg mindig latok....
fitymafék műtét után teendők
Tisztelt doktor úr a tegnapi nap folyamán (Febr 4.) volt fitymafék műtétem amely során meghosszabbították a fékemet. Az lenne a kérdésem hogy...
Szeretkezés közben elszakadt fityma
Üdvözlöm! Az történt, hogy a barátnőmmel előjáték nélkül szeretkeztünk, tehát ő száraz volt. Behatoláskor erős fájdalmat éreztem, majd...
Fitymafékem lehet?
Tisztelt Doktor úr! Merev állapotban péniszemről a fityma csak a makkról jön le, tovább nem. Véleményem szerint rövid a fitymafékem....