Körülmetélés

Jó napot! Lassan 1 hete, hogy teljes körülmetélést végeztek el rajtam fitymaszűkület miatt. Eddig nem volt vele semmi gond, fájdalmak nincsenek, csak egy dolog van ami nem hagy nyugodni. Olvastam (ezen az oldalon) , hogy a nemi szervem duzzadt lesz körülbelül 7-10 napig, ez a jövőhéten le is telik, nekem ez idő alatt az ápolás kicsit nehézkes, ugyanis a duzzanat miatt a meghagyott bőr kicsit a makkom aljára rámegy, tisztításkor ezt visszahúzom, de elég kellemetlen érzés így takarítani és a fék helyén lévő sebek is néha kicsit újravéreznek, de nem vészesek. Az lenne a kérdésem, hogy ha elmúlik a duzzadás akkor könnyebbé válik e a tisztítás, a bőr hátrahúzása, vagy magától visszább fog húzódni? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Merth Gábor válasza körülmetélés után témában

Kedves Kérdező!

Igen, amint rendeződnek a dolgok, tulajdonképpen gond nélkül fogja tudni használni, tisztítani péniszét.

Kérdés: 2012. augusztus 05., 12:26; Megválaszolva: 2012. augusztus 10., 13:47
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Hol kell kenni?
Tisztelt doktorúr/nő! 2 napja lettem körülmetélve és írtak fel kenőcsöt: sudocrem. Azt szeretném kérdezni hogy a kenőccsel pontosan hol kell...
Megduzzadt herezacskó
Kérdésem:Hólyag tumor vagy a vese...
Sugárterhelés - hólyaggyulladás
Véres váladék a vizeletben?