Hólyaghurut 2.

Tisztelt Doktor Úr! Február óta kezelik a hólyag problémámat, többféle antibiotikummal próbálkoztunk már! Egy -két hétig tünet mentes vagyok aztán kezdődik elölről minden. 2 hete megvolt a hólyagtükrözés is, ami erős gyulladást mutatott ki. Kaptam gyógyszert egy hétig megint tünetmentes voltam és gyógyszer szedése mellett is vissza estem. Sűrű vizelés és alhasi fájdalom, lüktet, görcsöl a hólyagom. Hosszabb útra nem is merek elindulni már. A gyógyszer mellett most a Tőzegáfonya kapszulát is elkezdtem magamtól szedni. Az orvosom elküldött ideggyógyászatra is, ahol közepes depressziót állapítottak meg, amire kaptam szintén gyógyszert. Időközönként a derekam is fáj. Kérdésem, hogy kilehet ebből a betegségből gyógyulni, és egyáltalán mi ez? Szeretnék az unokáimmal (5fiú) játszani, de a féléve tartó fájdalomtól és állandó pisiléstől már el sem merek menni hozzájuk. Van ebből kiút? Szinte már minden percem a pisilés körül forog, és nagyon el vagyok keseredve, mert semmi nem segít. Válaszát köszönöm szépen!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza húgyúti fertőzés témában

Kedves Kérdező!

Nőgyógyászati vizsgálat volt? Ha még nem, akkor érdemes volna, hiszen sok esetben makacs hüvelyi kórokozók okoznak ilyet, illetve interstíciális cystitis irányában javasolt még kivizsgálás. A tőzegáfonya és a C-vitamin jó, javasolt még bőven kisvirágú füzike tea.

Kérdés: 2012. július 15., 14:36; Megválaszolva: 2012. július 16., 15:32
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Elhuzodo urologiai problémák
Tisztelt Doktor Úr/Doktor Nő, 30 éves férfi vagyok. Tavaly szeptemberben jártam elöször, akkor kipirosodott penisz borfelszin miatt borgyogyasznal....
Húgycső fertőzése
Tisztelt Doktor Úr! Elég kényes és kellemetlen jellegű problémával fordulok Önhöz. Egy nem túl átgondolt párkapcsolat következményeképp a...
Escherichia coli ESBL törzs
Tisztelt Doktor Úr! 90 éves nagymamám vizelttenyésztésének az eredménye a következő lett: Mikróba: Escherichia coli Csíraszám: 10^5/ml ESBL...
érdeklődés
Tisztelt DoktorÚR. Érdeklödni szeretnék mi lehet a próbléma ha augusztus óta 1 állandó partnerem van s amikor többször együtt vagyunk akkor másnap...