Nemi baj betegség

Tisztelt doktor Az elmúlt két évben már harmadgyára jön ki valami nemi baj nálam, sajnos mindég külföldön, mint most is ezért nem tudok orvoshoz menni. A makkom piros a fityma duzzadt és viszket 1-2 nap és sárga váladékos canestennel kenem, kb egy hét nagy nehezen elmúlik. Kérdésem az lenne mi lehet ez és mitöl jön vissza újra meg újra. Együtt lakunk itt fiuk hatan heten lehet, hogy a wc- ben szedi össze az ember? Előre is köszönöm válaszát. Tisztelettel: Róbert

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Merth Gábor válasza gyulladt pénisz témában

Kedves Róbert!

A kórképe lehet, ugyan attól az egy kórokozótól ered, ami egyszerűen nincsen kikezelve rendesen. Ezt a dolgot krémmel nem is fogja tudni kikezelni, magától el fog múlni, majd vissza is tér, hullámos lefutással. Mindenképpen fel kell keressen egy urológus szakorvost, mert magától nem fog rendeződni a problémája!

Kérdés: 2012. május 29., 20:56; Megválaszolva: 2012. május 31., 11:50
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Jobb oldali hasi és derék fájdalom
együttlét?!
Enyhe mellékhere gyulladás?
Mi okozhat sérv jellegű tünetet?
Holyag fajdalma