Fitymafék műtét uáni állapotom normális-e?

1 hónappal ezelőtt volt műtétem. Rövid fitymafékkel műtöttek, és úgy érzem még mindig nem tökéletes. 3 képet feltöltöttem. http: //kepfeltoltes.hu/view/120514/k_p1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Az első képen nem merev állapotban látható a péniszem, Szerintem a képen látható, hogy ha teljesen hátrahúzom a fitymám, még mindig kicsit behajol a makkom.. Illetve látható rajta egy kis bűrkinövés a makk alatt 1-2 cm-rel http: //kepfeltoltes.hu/view/120514/k_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Második képen majdnem teljesen merev állapotban van a péniszem, és látszik, hogy nem tudom rendesen hátrahúzni a fitymámat http: //kepfeltoltes.hu/view/120514/k_p_3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Harmadik képen a műtét helye látható, itt is majdnem teljesen merev állapotban van a péniszem. Két kérdésem van. Az egyik, hogy normális-e, hogy a makk alatt maradt egy pattanás szerű bőrkinövés? vagy idővel talán el fog tűnni? A másik, hogy szűkség van-e még egy műtétre? Vagy idővel normalizálódni fog-e a helyzet? Ha még egy műtétre van szűkségem, akkor keressek fel esetleg másik urológust? mi a véleménye? Válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Merth Gábor válasza fitymafék témában

Kedves Kérdező!

A képek elég életlenek, így első körben azt mondanám: amennyiben a műtétet követően aktus alatt (tehát merev állapotban) fájdalmas a közösülés és/vagy érzékeny a frenulum/makk tájék úgy a egy "másod-ülést" lehet be kellene valóban iktatni (egy húrszerű képződmény még az életlen kép ellenére is kivehető) . A "pattanásról" nagyon nem tudok értekezni, tekintettel a éles kép hiányára, illetve a az ilyenkor felteendő kérdések megválaszolásának képtelenségére. (Nem igazán látható, mi is ez ott, azaz csak a rövid fitymafék-bőrcsomó maradványa-e, vagy vmi más.)

Amennyiben nincs már bizalma ahhoz az urológushoz, aki a műtétet elvégezte (pedig az a szerencsés, hogy az operáló orvost keresné fel) , keressen fel másik szakembert, aki helyben megvizsgálva, kérdéseket feltéve tud

Önnek kielégítő magyarázatokkal szolgálni, esetleg a csomót eltávolítani.

Kérdés: 2012. május 16., 14:14; Megválaszolva: 2012. május 17., 16:53
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Jobb oldali hasi és derék fájdalom
együttlét?!
Enyhe mellékhere gyulladás?
Mi okozhat sérv jellegű tünetet?
Holyag fajdalma