Heregyulladás

Tisztelt Webbeteg! 1 hete kezdődött nálam a heregyulladás a jobb oldali herémben. Az elején volt olyan nap, hogy menni sem tudtam annyira fájt, de szerencsére mostanra lecsillapodott a fájdalom és jóval kisebb is lett, mivel az elején eléggé megnagyobbodott. Az orvos egy erős antibiotikumot írt fel, valamint borogatom minden este kamillateás törölközővel és úgy tűnik, hogy szépen leviszi. Az orvosom mondta, hogy hanyagoljam a sexuális életet, nade azt nem mondta, hogy meddig:) Az lenne a kérdésem, hogy ha hétfőig elmúlik a gyulladás akkor "használhatom" e őket? Az még 2-3 nap és már most érezhető a javulás. A hétfő nagyon fontos lenne nekem és most itt ez a szerencsétlen dolog:) Nagy baj történhet ha nemi életet élek vele hétfőn? Köszönöm válaszukat előre is!

Dr. Merth Gábor válasza heregyulladás témában

Kedves Kérdező!

Egy sztenderd gyulladásos kórkép gyógyulásához általában két hét szükséges, míg a szövetek teljesen megnyugodnak. Én azt javaslom, tartsa be ezt az időszakot (bár sejtésem szerint nem fogja) , mert lehet önnek lesz kellemetlen élmény, ha esetleg nem "úgy sülnek" el a dolgok, ahogy azt várta...

Kérdés: 2012. április 27., 13:42 ;Megválaszolva: 2012. május 03., 17:48
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Chlamydia vagy nem?
Tisztelt Doktor Úr! Kb. 1, 5 hete a bal herém hatalmasra duzzadt előzményként talán annyi, hogy 1-1, 5 hónapja vizelés közben csípés éreztem. A...
Heregyulladás
Tisztelt Doktor Nő/Úr! 2012 áprilisában volt egy heregyulladásom. Voltam urológusnál és tapintás alapján megmondta hogy az, és az általam...
Heregyulladás-epekő?
Tiszteletem! 34 éves férfi vagyok. 2012.04. hóban bal oldali aztán jobb oldali mellékhere/here gyulladást diagnosztizáltak nálam. Akkor elindult...
Heregyulladás
Kedves Doktor úr! Legyen olyan kedves véleményt mondani a következő leletemről. A radiológus szerint gyulladás van, amit antibiotikummal kellene...
Daganat a here és a mellékhere...
Tisztelt doktor úr! Már egy éve is annak hogy a bal herém begyúladt (megdagadt érintésre fájt) . Orvos nélkül szerettem volna megoldani, vizes...