Fitymafékem lehet?

Tisztelt Doktor úr! Merev állapotban péniszemről a fityma csak a makkról jön le, tovább nem. Véleményem szerint rövid a fitymafékem. Önkielégítéskor problémám nincsen. Jelenthet ez gondod a szexuális életben?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fitymafék témában

Kedves Kérdező!

Rövid fitymafék esetén, leginkább aktus közben szokott baj lenni, mikor is rendszerint a fék beszakad (sérül) , mely vérzik, és fáj. Ezt követően már csak komplettálni szoktuk a szakadást.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. április 23., 14:36; Megválaszolva: 2012. május 03., 18:08
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Jobb oldali hasi és derék fájdalom
együttlét?!
Enyhe mellékhere gyulladás?
Mi okozhat sérv jellegű tünetet?
Holyag fajdalma