• Herezacskó csomó

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok! A herezacskómon fedeztem fel egy pici csomót, fájdalmat, duzzanatot nem érzek! A családban tudomásom szerint nem volt senkinek ilyesmi panasza, betegsége! Részletes felvilágosítást szeretnék kérni Öntől, hogy mit javasol? Előre is köszönöm a türelmét!

        Dr. Merth Gábor válasza a herezacskó csomó témában

        Kedves Kérdező! Öööööö... mármint, hogy mi lehet? Zsírcsomó, varikokele külső megjelenése, dermoid cysta, melanoma, szőrtüszögyulladás, stb.stb.stb. Amennyiben zavarja, a következő két-három héten nő, (vagy nem változik), fájdalmassá válik, egyéb tünetek/panaszok jelentkeznek, forduljon bőrgyógyászhoz, vagy urológushoz, aki meg tudja nézni az elváltozást!


        Kérdés: 2012. április 19., 12:04; Megválaszolva: 2012. április 20., 10:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: