• Érelváltozás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr Nő/Úr! A herezacskómon lévő ereken 6-7 kissebb nagyobb vérrel teli kis tágulat jelent meg. Mit lehet ezekkel kezdeni? Gondot nem okoznak de esztétikailag zavar...előre is köszönöm!

        Dr. Merth Gábor válasza a herevisszér témában

        Kedves Kérdező! Amennyiben varikokeléje van, forduljon urológus szakorvoshoz, mert ez a kórkép hosszútávon meddőséghez vezethet! Tisztelttel, Dr. Merth


        Kérdés: 2012. április 16., 16:10; Megválaszolva: 2012. április 18., 09:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.