• Vesekehelykő

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        az lenne a kérdésem hogy voltam hasi ultrahangon és a bal vese also polusában találtak apro kehelykövet kehelyvég tágulattal nem tudom hogy ezt a követ kezeltetni kell vagy nem nem tudom hogy ez vesekő csak azért fordultam orvoshoz mert valamelyik nap nagyon begörcsöltem de a gyomrom körül szimte begörnyettem valoszinü hogy ettől volt a kehejkötöl mert minden renben a gyomrom is jo epe máj stb ijo köszönettel

        Dr. Merth Gábor válasza a Vesekehelykő témában

        A veseköveket érdemes kezelni, mert hosszútávon sok-sok gondot okoznak. Javaslom forduljon urológus szakorvoshoz, aki egy korrektebb felvilágosítást követően, Önnel együtt megtervezheti, és kontrollálhatja a kezelését! Tisztelettel, Dr. Merth Gábor


        Kérdés: 2012. április 11., 11:30; Megválaszolva: 2012. április 16., 17:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: