• Házilag hogy lehetne ezt orvosolni.?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A péniszem alján a fitymabôr le van tapadva a makkomra. Nem fáj meg semmi csak idegesít. Ráadásként rövid a fitymafékem ami zavaró önkielégítés közben (legalább napi egyszer). Ezt házilag, hogy lehetne orvosolni.? Csak mert nem akarok orvoshoz menni max csak 4 év múlva amikor 18 leszek. Van valami házi gyógymód.? Az orvost el akarom kerülni.!

        Dr. Boros Miklós válasza a urológia témában

        Tisztelt Kérdező! A rövid fitymaféket nem lehet házilag orvosolni. A letapadást egyszerűen hátra lehet húzni. Javaslom, hogy más most keressen fel urológiai vagy gyermeksebészeti szakrendelést.


        Kérdés: 2012. április 09., 22:26; Megválaszolva: 2012. április 13., 09:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: