• Re: Péniszfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Múlt hónapban kérdeztem Önt "Péniszfájdalom" címszó alatt. Amiket a válaszában kérdezett, azokra szeretnék válaszolni. Csak a makk fáj, inkább tompán és nem sugárzik ki sehova. Más tünetek nincsenek. Köszönöm válaszát! Az eredeti kérdés: Tisztelt Doktorúr/nő! Maszturbálás után a következő merevedéskor fáj a péniszem. Mostanában néha hogyha nem áll akkor is olyan mintha feszülne. Mindig is így volt, de mostanában talán kicsit fokozottabb ez és eddig ha nem volt erektált állapotban akkor nem éreztem. Nem maszturbálok gyakran, nem vagyok durva. Sikosítóval próbáltam, nem lett jobb. Talán egy kicsit rövid a fitymafékem, de annyira nem vészes. Okozhatja ezt a fék rövidsége? Vagy esetleg más probléma állhat a háttérben? Köszönöm válaszát! https://www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/urologia/106861

        Dr. Merth Gábor válasza a péniszfájdalom témában

        Rövid fitymafék, phimosis irányában kezdenék el vizsgálódni (a fitymabőr merev állapotban is könnyedén mozog-e). Tisztelettel, Dr. Merth


        Kérdés: 2012. április 05., 11:54; Megválaszolva: 2012. április 08., 10:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: