• szúrós vizelet

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt doktor Nő/ doktor Úr! Az lenne a gondom, hogy egy-két napja rendkívül szúrós szagú a vizeletem és víztisztánál is átlátszóbb. A leheletem is hasonló szagú időnként, de nem egész nap. Nem iszom többet se, de sokkal kevesebbet se. Igyekszem napi 1, 5 litert minimum meginni. Az lenne a kérdésem, hogy ez mitől lehet? Egyszer már volt ilyen, de kb 1 hét után elmúlt. Nem fáj és nem is kell gyakrabban a mosdóba mennem, de aggaszt ez az erős szag és meglepően világos szín. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bűzös vizelet témában

        Kedves Kérdező! Egyes ételek is okozhatják, de betegség jele is lehet. Javasolt a háziorvosnál egy rutin vizeletvizsgálat elvégzése.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. április 04., 10:37; Megválaszolva: 2012. április 05., 13:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: